Kafé Øst

Torggata 4, Elverum

Vårt kjøkken lager innovativ mat. Vi bruker alltid friske råvarer og lager spennende retter tilpasset årets fire sesonger. For oss er det utrolig viktig å ikke kaste mat – det kombinert med fokus på høy kvalitet gjør at vi har en forholdsvis liten, men veldig fleksibel meny.

Vi serverer et utvalg av klassiske lunsjretter og spesiallaget steinovnsbakt pizza, burger, friske salater og annet digg, på kvelden.

Book bord via  kafeost.no eller ring 984 04 354

Favn Bar & Spiseri

Lundgaardsgata 13, Elverum

Favn er en koselig restaurant og bar, på torget, midt i Elverum sentrum. Det store peisbordet er svært populært, og vil du reservere det må du være rask. Vi har også chambre séparée – populære for mindre selskaper eller møter. I uteservering er det alltid hyggelig å sitte en varm sommerdag.
Vi tilbyr take away. Parkering like i nærheten.

Vi har en stor lunsjmeny, à la carte-meny, samt barsnackmeny. Du får hjemmebakte kaker og nydelige smørbrød i disken. Egen barnemeny. Spør oss om våre retter kan gjøres til vegetar, vi vil gjøre vårt beste for å tilpasse. Isdisken er populær for store og små.

Ønsker du å ha selskapet ditt hos oss, finner du enten noe godt fra menyen, eller vi kan lage en tilpasset meny for deg.

Bordbestilling til booking@favn-elverum.no

Take away bestilles i åpningstiden enten ved å komme innom eller mail til booking@favn-elverum.no

Elgstua Kafé

Trondheimsvegen 9, Elverum

Elgstua Kafé ble etablert som kafé og overnattingsted i 1959. Med solid og hjemmelaget husmannskost på menyen ble det raskt et populært spisested både for de reisende og Elverumsingene. Elgstua hadde også 18 koselige gjesterom, 13 av de er beholdt etter at Scandic Elgstua ble bygget vegg i vegg, og er i dag relativt nyoppussede budsjettrom.
Elgstua Kafé har beholdt sin tradisjonelle meny og koselige atmosfære. Stor gratis parkering.

I tradisjonsrike Elgstua Kafé får du høye smørbrød, småretter, tradisjonsretter som flesk og duppe, lokale elgkarbonader og naturligvis vår berømte elggryte. Søtt og hjemmebakt til kaffen hører med, det samme gjør Elgstuas egen karamellpudding.

Det er vanligvis ikke bordbestilling, men ønsker du allikevel å reservere ringer du 62 40 10 70.

Jafs Elgstua

Trondheimsvegen 9, Elverum

Hos oss kan du nyte maten innendørs i våre flotte sofaer eller i uteserveringen. Vi har lekeplass for barna og stor gratis parkering. Ring inn din bestilling og den er klar når du vil hente. Vi lager den aller beste raske maten.
Spør oss gjerne om klippekort eller firmakonto.

Lokalmat – elgburger – våre burgere er av rent kjøtt uten tilsetningsstoffer. Stor meny med pizza, pølser, burger og kylling i flere varianter. Alltid friske grønnsaker, og byens best softis får du hos oss.

Bestilling av take away til tlf 62 40 10 91
Du finner oss vegg i vegg med Scandic Elgstua og Elgstua Kafé